Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu o înfățișare complet nouă, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, Hotelul TERRA**** Neptun, renovat complet in 2020, este una din unitățile atractive pentru turismul de odihna, agrement si relaxare din Statiunea Neptun.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV- LED, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, uscator de par, accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice, internet wireless.
Număr total camere: 307
Duble: 300
Apartamente: 7 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parter+ 5 nivele, 2 lifturi, parcare proprie- gratuita, in limita locurilor disponibile, piscina exterioara incalzita, pentru adulti si copii (acces gratuit, sezlong si prosop, in limita locurilor disponibile), locuri de joaca pentru copii, terase, bar si restaurant.

Locatie:
Hotelul este situat la cca 200 m fata de statia CFR Neptun, cca 350 m de plaja si la cca 350 m fata de centrul statiunii. Plaja in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
Micul dejun se asigura in restaurantul hotelului, in sistem bufet suedez.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic Dejun= 44.00 Lei/ zi/ persoana.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-14.99 ani sau 2 adulti si 1 copil 15-17.99 ani.
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, daca nu solicita pat suplimentar;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 3- 14.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun. Al doilea copil 3- 14.99 ani achita 75.00 Lei/ zi, pat suplimentar si mic dejun asigurat;
- un copil peste 15 ani achita 101.20 Lei/ zi, pat suplimentar si mic dejun asigurat.

JUNIOR SUITE- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 17.99 ani
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;