Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELSA COOP


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 100 de metri de plaja, Melsa Coop ofera un centru spa cu piscina interioara. De asemenea, exista o piscina in aer liber, iar centrul vechi al oraselului Nesebar se afla la 1 km.


Camerele sunt dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele luminoase si spatioase includ o zona de relaxare cu o canapea si o baie mare. Fiecare baie are uscator de par si articole de toaleta.


Facilitatile de wellness includ o sala de fitness, o baie de aburi, o cada cu hidromasaj si o sauna. De asemenea, exista un solar si o selectie de terapii, inclusiv tratamente cu namol si masaje.


Restaurantul serveste preparate traditionale bulgaresti si ofera o terasa luminoasa cu vedere la piscina in aer liber. La barul din hol oaspetii se pot bucura de o gustare in timp ce navigheaza pe internet, utilizand conexiunea WiFi.


Melsa Coop SPA ofera o receptie deschisa nonstop, servicii de transfer de la/la aeroport si un magazin care comercializeaza suveniruri si accesorii de plaja.