Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Randevu Apartment


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Oradea, in judetul Bihor, Randevu Apartment are balcon. Acest apartament se afla la 2,1 km de parcul acvatic Nymphaea, iar oaspetii au la dispozitie aer conditionat, WiFi gratuit si parcare privata.

Apartamentul este locul ideal pentru recreere si liniste. Calduros si cochet, apartamentul ofera un dormitor cu un pat moale, saltea memory si perne de cea mai buna calitate. Ascultand la TV muzica sau de ce nu, stirile, dimineata poate incepe cu o cafea calda preparata la filtrul de cafea. Bucataria este complet utilata, cu tot necesarul gatirii unei mese gustoase. Baia ofera o cada in care puteti face o baie calda si relaxanta.
Apartamentul ofera o masina de spalat si un uscator. Este o locatie perfecta, intr-un cartier linistit, supravegheat cu camere video, avand magazine alimentare, sala de fitness, salon de infrumusetare, cafenea si parc pentru copii. Oferim loc privat de parcare.

Apartamentul este la doar 3,2 km distanta de centrul orasului, Cetatea Oradea se afla la 2,5 km distanta iar Aquapark-ul Nymphaea la 3 km distanta.

Locatia este perfecta si pentru persoanele care vor sa viziteze si sa se relaxeze in statiunea Baile Felix cu apa termala, fiind doar la 10 min de mers cu masina. Astfel, locatia apartamentului cuprinde principalele atractii ale orasului, dar si cele din afara lui.

Statia de tramvai se afla la 5 min de mers pe jos si tot la 5 minute distanta de Lotus mall Oradea.

Check-inul se realizeaza online. Proprietarul are nevoie de numarul de telefon al turistului pentru chek in.