Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. ALPIN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Recent renovat, Alpin Resort Hotel 4* se situeaza aproape de intrarea in statiune dinspre Brasov, dar si dinspre Rasnov, la doar cateva minute de mers de centrul statiunii si de partiile de schi, Centrul orasului Brasov este la 20 de minute de mers cu masina.

Inconjurat de un peisaj natural, hotelul Alpin ofera privelisti montane magnifice si camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu si piscina semi-olimpica.

Facilitati generale: Centru wellness/Spa, restaurante, piscina interioara / exterioara, sala de conferinte, centru de afaceri, loc de joaca pentru copii, gradina, terasa, zona de picnic, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa si room service.

Elegant, cu o atmosfera prietenoasa, potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism, precum si pentru familii, Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti. Eleganta si calitatea serviciilor completeaza perfect cadrul natural in care se afla hotelul. Si cum stim ca timpul tau este valoros, dorim sa iti oferim aici o experienta unica, total dedicata confortului tau, care sa iti bucure toate cele 5 simturi!

Camere: Alpin Resort Hotel, reamenajat si modernizat complet in perioada 2005-2007, este unitatea cu cea mai mare capacitate de cazare din Poiana Brasov si un adevarat reper in peisajul turistic al statiunii montane, cu peste 35 de ani de experienta si excelenta in domeniu.

Apartamentele dispun fiecare de doua dormitoare twin si matrimonial, complet separate, cu baie proprie cu jacuzzi, living si terasa comuna, minibar, LCD, telefon si internet Wi-fi sau prin cablu. Confortul si eleganta sunt garantate de mobilierul din lemn masiv, ce completeaza perfect designul impozant al unitatii.

Alpin Resort ofera 850 de locuri in 3 facilitati de cazare diferite aflate in acelasi complex:

HOTEL Alpin **** Are o capacitate de 284 locuri de cazare, dispune de 143 de spatii, in:
- 134 camere standard,
- 5 camere executive,
- 4 apartamente.
Camerele si apartamentele sunt decorate modern si dispun de mobilier din lemn masiv, acces la internet Wi-Fi gratuit, televizor sau plasma, telefon, minibar, baie, uscator de par incalzire, birou. Majoritatea camerelor au balcon si vedere la munte.

APARTHOTEL **** Inconjurat de un peisaj natural, hotelul ofera privelisti montane magnifice si apartamente amenajate confortabil, cu acces gratuit la piscina semi-olimpica si internet prin cablu, cu o capacitate de 452 locuri de cazare in 112 apartamente executive / 2 dormitoare, unul cu paturi twin si unul cu pat dublu, fiecare cu vestibul si baie proprie, cu living si terasa generoase (comune pentru cele doua dormitoare), cu o splendida vedere spre munte, o unitate de cazare ideala pentru a petrece timp cu cei dragi.

Restaurant: savurati un meniu gourmet la dejun sau cina, in acordurile muzicii si ambientul rafinat al noului restaurant A Propos, deschis in vara anului 2010. Gastronomia franceza si mediteraneana, desavarsita de buchetul vinurilor nobile, sunt recomandate de somelierul casei, toate acestea intr-un decor elegant al carui design se armonizeaza perfect cu privelistea pe care o ofera asupra muntilor.
Noul restaurant Forest Lounge - vin fiert si tuica fiarta din partea casei, la comenzi a la carte, preparate pregatite in fata oaspetilor. Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat in stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane, ce combina spatiile deschise cu separeuri discrete, oferind intimitate si confort.

Facilitati: unicul club din Poiana Brasov, Club Vogue, deschis in 2012 - DJ rezident, DJ invitati, cea mai buna muzica, laser show!

Servicii gratuite: internet wireless, parcare, receptie deschisa non-stop.

Servicii cu plata: room service, pranz la pachet, inchirieri auto, serviciu de transfer, spalatorie, serviciu de calcatorie, fax/copiator.

Animale de companie: animalele de companie nu sunt acceptate.

Atractii in zona: Piata Sfatului din Brasov, Biserica Neagra din Brasov, Poarta Schei, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei