Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat chiar in centrul statiunii, langa soseaua principala care tranziteaza localitatea, la doar 250 m de Salina Praid si 500 m de strandul sarat si baile sarate Praid.

Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Descriere facilitati:
Tratament: consta in speleoterapie in Salina Praid (tot timpul anului, pentru afectiuni respiratorii), bai sarate la vana (mai – octombrie, pentru afectiuni reumatice) sau strand sarat (iunie – septembrie). Este necesara efectuarea unui consult medical la un cabinet de specialitate existent in Praid). Tratamentul este indicat pentru urmatoarele afectiuni: astm bronsic, bronsita cronica, rinita cronica, sinuzita cronica, emfizem pulmonar obstructiv, silicoza, infectii respiratorii repetate.
Tariful pentru tratament in salina se refera la 1 procedura (speleoterapie/climatoterapie in mina de sare) si include transport cu autobuzul dus-intors, taxa de intrare in mina.
In zilele de duminica nu se face tratament in salina. Tratamentul balnear in salina se acorda pentru minim 5 zile consecutive de intrare in salina (exceptand duminica).

Atractii turistice:
Salina Praid; Canionul de sare (rezervatia naturala Dealul de sare); ruinele cetatii Rabsonne (la 13 km de centrul Praidului), Corund, Muzeul Palariilor de Paie de la Criseni.

Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu la hotelului, in sistem fisa cont. Restaurantul va ofera un meniu variat, bogat in specialitati culinare secuiesti, ardelenesti si internationale.

Locatie