Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Orizont revine cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul dispune de 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama si un bar cu o arhitectura deosebita.

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana 'Trei Brazi' si statiune si la 50m de DN1. Complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru turistii interesati de explorarea traseelor montane din zona a Cabana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare a si de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peles (Sinaia) si Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate in apropiere.

Renovat complet in 2010, hotelul a devenit locatia cea mai cautata din Predeal, impresionand prin facilitatile deosebite pe care le pune la dispozitia turistilor:

- 96 de camere double standard si 18 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon si internet gratuit, birou de lucru si TV
- 18 camere single oferind un spatiu generos si conditii de confort sporit prin dotarile la standarde internationale
- 7 apartamente impresionand prin finisajele de calitate si conditiile oferite - aer conditionat, seif, frigider, TV si telefon, ideale pentru familiile aflate in concediu
- 2 lifturi

La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite in incinta restaurantului cu specific international sau celui cu specific romanesc. Hotelul dispune de un bar si detine totodata un centru de conferinte pentru evenimente business si activitati sociale.

Conditiile de cazare si calitatea deosebita a serviciilor sunt doar doua dintre atuurile Hotel Orizont, ce ofera in plus clientilor sai acces gratuit la piscina si sala de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare si parcare supravegheata pentru siguranta deplina pe durata sederii in Predeal.

Centrul de recreere Hotel Orizont - piscina acoperita, SPA, sala fitness, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infrarosu, masaj, impacahetari - 5 tipuri.