Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Kamari (Santorini) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Aegean View includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 24 camere. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele de la Aegean View sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Aegean View amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Aegean View oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru cei mai mici Aegean View oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate. Biroul de turism de la Aegean View poate furniza informații turistice.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Aegean View se află la 10 km de Orașul Fira și la 2,9 km de Aeroportul Internaţional din Santorini. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aegean View sunt: Thira Antică - 1,6 km, Muzeul Artei Vinicole - 2,3 km, Portul din Santorini - 4,7 km.

Facilitati

Seif
Bar
Lift
Fitness
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă publică
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Tenis de masă
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Mic dejun în cameră
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
Biliard
Tv în spațiile comune
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 500 m
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Snack Bar

Locatie