Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL ADRIA este situat in centrul statiunii Saturn, langa hotel Cleopatra, in imediata apropiere a Marii Negre si a multor centre de distractie si de relaxare. Acesta are 19 camere duble, 1 garsoniera, 7 triple, 3 suite si 1 apartament deluxe.
Dotari si servicii
Va intampina cu o atmosfera calda si primitoare si va asigura de o calitate ireprosabila a serviciilor si un confort ce va va rasfata inca din prima zi.
Hotel Adria pune la dispozitia turistilor restaurant compus din salon, terasa acoperita si terasa in aer liber, parcare, spatiu de joaca pentru copii 3- 11.99 ani si 2 sali de conferinta.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu in sistem fisa cont.
Dotari camere
Camerele sunt mochetate si dotate balcon, masuta si scaune de odihna/ relaxare, baie proprie cu cabina de dus, frigider / minibar, aer conditionat, telefon, TV, internet.
- camerele duble au pat matrimonial. Suprfata 16 mp.
- garsoniera are 2 paturi matrimoniale. Suprafata 24 mp.
- camerele triple au pat matrimonial + canapea extensibila dubla. Suprafata 25 mp.
- apartamentele/SUITE au pat matrimonial + canapea extensibila dubla - dotate cu 2 bai/ap., 2 balcoane, 2 minibar, 2 aparate de aer conditionat, 2 TV. Suprafata 33 mp.
- apartament de lux are pat matrimonial 2 / 1.8 m + canapea extensibila dubla - dotat cu 2 bai/ap -1 cu cada, 1 cu cabina de dus., 1balcon, frigider, 2 aparate de aer conditionat, 2 TV LCD 81 cm, parchet, jaluzele exterioare, bar. Suprafata 60 mp.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 11.99 ani gratuit;
- al 2-lea copil achita 25 lei/ zi, fara pat suplimentar;
- 12 -17.99 ani achita 25 lei/ zi, fara pat suplimentar.
Pat suplimentar - 25 lei/ zi (numai daca, camera disponibila permite montarea acestuia).