Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imperial


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Deschis in 2018 in Sighisoara, HOTEL IMPERIAL reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de relaxare, cat si pentru cel de afaceri.
Acesta pune la dispozitia turistilor 24 spatii de cazare impartite in camere duble standard, camere duble deluxe, suite standard si suite deluxe.
Dotari si servicii
Imperial inseamna calitate, atentie la detalii, atmosfera placuta, inseamna o echipa care stie cat de important este pentru dumneavoastra evenimentul organizat; acesta poate fi o receptie, o nunta, un botez, un majorat, o onomastica, un eveniment corporate, cultural sau de alt tip. Vom face tot ce se poate ca totul sa fie perfect!
Hotel Restaurant Imperial Sighisoara dispune de mai multe sali de evenimente care se preteaza atat pentru organizarea unor evenimente mai mici, de cateva zeci de persoane, cat si pentru evenimente mari, de pana la 600 de persoane. La cerere, va putem oferi si cazare in hotelul nostru.
Sala de conferinte
Potrivita organizarii de simpozioane, conferinte, training-uri, prezentari de produse, sala de conferinte a Hotelului Imperial are 100 mp, capacitate 70 de locuri in dispunere teatru si 60 de locuri in dispunere teatru, 50 locuri sala de clasa si U-Shape. Sala de conferinte este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart si internet wireless. Oaspetii pot opta pentru serviciile oferite de restaurantul hotelului: pauze de cafea, gustari si mese principale. Pentru astfel de activitati, vom pune la punct detaliile pe care le doriti, astfel incat evenimentul sa fie o reusita!
Servicii masa
MASA: restaurant propriu
- Restaurant pentru mesele principale (mic dejun, dejun si cina) - 80 locuri in doua incaperi alaturate;
- Restaurant II - Sala Oglinzilor - 150 locuri;
- Restaurant Imperial - 450- 500 locuri;
Barem mese:
- cca. 12-13 Euro/ pers/ masa principala, dejun sau cina (aperitiv cald sau rece, preparat de baza, garniture, desert, paine, apa);
- cca. 10 Euro/ pers/ masa principal (preparat de baza, garnitura, desert, paine, apa).
In cazul in care avem cerere pentru preparat de baza cu peste sau vita, baremul suporta modificari.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu TV, acces gratuit Wi-Fi, climatizare individuala, acces camere pe baza de cartela, bai modern dotate.
Camera dubla standard: capacitate maxima 2 persoane, dimensiune 21 mp;
Camera dubla deluxe: capacitate maxima 2 persoane, dimensiune 26 mp;
Suita standard: capacitate maxima 4 persoane, dimensiune 36 mp;
Suita deluxe : capacitate maxima 4 persoane, dimensiune 50 mp;