Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEXUS APARTAMENTS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ELEXUS APARTMENTS Sinaia constituie o alternativa reala si convenabila la turismul clasic, hotelier. Apartamentele de 3* in regim hotelier iti dau posibilitatea de a te bucura de o vacanta sau un sejur la munte fara a te indeparta prea mult de atmosfera primitoare a caminului tau. Acestea sunt situate in zona parcului central din Sinaia, parcul Dimitrie Ghica.
Compexul este fornat din 4 apartamente cu 2 dormitoare si living in care se gaseste si semineu, 2 apartamente cu 2 dormitoare si living, 2 studiouri, 7 apartamente cu 1 dormitor si living.
Dotari si servicii
Elexus Apartments din Sinaia constituie o alternativa reala, confortabila si convenabila la turismul clasic, hotelier.
Ai posibilitatea de a te bucura de o vacanta sau un sejur la munte fara a te indeparta prea mult de atmosfera primitoare a caminului tau.
NU este permis accesul cu animale de companie.
Cazarea se face incepand cu ora 15.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii
Contra cost - SALON PRIVAT
Pentru organizarea unor activitati diverse ai la dispozitie salonul privat. Elegant si primitor, acesta poate fi folosit si ca sala de conferinta, avand o capacitate de 14 locuri.
Servicii si facilitati - ai la dispozitie toate dotarile si serviciile pentru a te simti ca acasa. De la o bucatarie complet echipata, pana la sala de conferinte sau parcare, beneficiezi de tot confortul necesar pentru o vacanta sau un sejur reusit.
Servicii masa
Dotari camere
Studio - suprafata 27 mp compusa din camera de dormit , hol , baie, chicineta,spatiu depozitare. Studiourile nu au balcon si sunt situate la etajul 4 cu geamuri velux.
Junior cu 1 dormitor : suprafata minima 38 mp compus din : dormitor,living cu chicineta open space,baie,balcon.
Apartament family: suprafata minima 70 mp compus din : doua dormitoare cu pat matrimonial , living cu chicineta , baie completa cu cabina de dus si baie de serviciu.
Loft : Suprafata minima 70 mp compus din : doua dormitoare cu pat matrimonial , living cu chicineta, baie cu cabina de dus, apartamentul se afla la etajul 4 si nu are balcoane iar geamurile sunt de tip velux.
Apartament deluxe : suprafata minima 70 mp compus din : doua dormitoare matrimoniale , living cu chicineta si semineu activ, baie de serviciu si baie cu cabina de dus.