Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CONACUL DOMNESC


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel CONACUL DOMNESC este amplasat intr-un vechi conac boieresc complet renovat si amenajat la standarde europene, pe o suprafata de 10 hectare in mijlocul unui parc dendrologic care asigura linistea si aerul curat si care dispune de un lac privat.
Acest loc mirific este perfect pentru oameni de afaceri si turisti, Hotel CONACUL DOMNESC fiind alegerea perfecta pentru o vacanta departe de agitatia orasului, pentru training-uri de firma, pentru intalniri de afaceri si team building-uri.
CONACUL DOMNESC este, inca de la origini, un conac veritabil. Vechiul conac a fost construit de o familie instarita de armeni venita prin partile locului, undeva prin jurul anilor 1820. Acestei familii i se atribuie si constructia bisericii din localitate.
Astazi el este un complex hotelier ce are In componenta sa: spatii de cazare, restaurant, crama, terasa de vara, centru SPA, sala polivalenta.

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, bucatarie - in apartamente, internet, uscator de par, telefon, aer conditionat, birou, zona de relaxare, articole de toaleta, telefon, serviciu de trezire.
Hotelul are 2 etaje plus mansarda si ofera 42 de spatii de cazare elegant mobilate, largi si spatioase, marea majoritate avand vedere spre parc.

Descriere facilitati:
parc dendrologic

Locatie:
Complexul turistic CONACUL DOMNESC din Suceava este situat la 5 km de centrul orasului. Amplasarea sa este ideala, la numai 200 de metri de drumul european E85 si 17 km de aeroportul Salcea.

Politici:
Animalele de companie de talie mica sunt acceptate, contra cost.

Servicii masa:
Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu avand o capacitate de 180 locuri.
Crama este situata la subsolul restaurantului intr-​un ambient rustic cu bolti si pereti din caramida rosie iluminata discret la un ospat boieresc stropit cu vin. Spatiul poate gazdui in cele 3 separeuri aproximativ 100 de locuri.
Complexul dispune si de o terasa de vara ce imbina intr-​un mod armonios stilul modern cu cel rustic.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 5 - Sala “Amfiteatru” poate gazdui maxim 180 de persoane; Sala “Polivalenta” este multifunctionala si poate fi utilizata pentru congrese, simpozioane, banchete si nunti de mare amploare, ea avand o capacitate de 500 de locuri; Sala “Evdochia” are o capacitate de maxim 20 de locuri; Salonucl "din Poienita" are o capacitate de 250 de locuri; Salonul "din Parc" are o capacitate de 250 de locuri. Dotari sali: internet wireless, videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, sistem de sonorizare.