Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ciao este amplasat pe una dintre cele mai circulate artere din Tirgu Mures - Str. Gheorghe Doja. Doar 2 km distanta de centrul orasului Targu Mures si 10 km fata de Aeroportul International Transilvania.
Hotelul ofera 68 de locuri de cazare, in camere single, duble si matrimoniale, sala de conferinte. Calitatea serviciilor noastre se ridica la cele mai inalte standarde. Dotarile de 3 stele, clima, cablu TV, parcare supravegheata, terasa, acces la internet, aduc hotelul nostru in atentia turistilor aflati in tranzit sau care viziteaza orasul si judetul Mures, precum si a oamenilor de afaceri care calatoresc.
Restaurantul va provoaca la o aventura atat a ochiului cat si a gustului, maestrii bucatari prepara atat bucate traditionale romanesti cat si internationale, transformand pana si o simpla masa intr-un festin.
Restaurantul Ciao are o capacitate de 40 de persoane si este locul ideal pentru un mic dejun, un pranz rapid sau o cina eleganta. De asemenea aici intr-o ambianta eleganta si intima, cu o servire ireprosabila, se pot organiza si mese festive. Restaurantul se adreseaza atat oaspetilor hotelului, cat si localnicilor.
Tarifele includ: mic dejun, TVA, taxe locale, acces nelimitat lainternet, parcare.