Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ciao este amplasat pe una dintre cele mai circulate artere din Tirgu Mures - Str. Gheorghe Doja.

Hotelul dispune de 68 de locuri de cazare, in camere single, duble si matrimoniale, sala de conferinte. Calitatea serviciilor se ridica la cele mai inalte standarde. Dotarile de 3 stele, clima, cablu TV, parcare supravegheata, terasa, acces la internet, aduc hotelul nostru in atentia turistilor aflati in tranzit sau care viziteaza orasul si judetul Mures, precum si a oamenilor de afaceri care calatoresc.


Restaurantul Ciao are o capacitate de 40 de persoane si este locul ideal pentru un mic dejun, un pranz rapid sau o cina eleganta. De asemenea aici intr-o ambianta eleganta si intima, cu o servire ireprosabila, se pot organiza si mese festive.

Sala de conferinte are o capacitate de 18 locuri, dotata cu echipamente de ultima generatie,fiind potivita atat pentru intalniri de afaceri, teambuildinguri, evenimente private. Dotari: aer conditionat, flipchart, ecran de proiectie, video proiector.


Hotelul dispune si de parcare privvata supravegheata , detine locuri si pentru autocare.