Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balea Lac


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Inmijlocul unuia dintre cele mai frumoase regiuni montane din Carpati, CabanaBalea Lac este situata langa un lac glaciar. Fiind direct accesibila dinlegendarul drum Transfagarasan, la o altitudine de 2034 de metri deasupranivelului marii, cabana ofera cazare conform standardelor internationale. Toatecamerele sunt dotate cu mobilier din lemn, dusuri, toalete si televizoare,oferind o priveliste uluitoare atat asupra lacului Balea, care are o suprafatade 4,6 ha, cat si peste lanturile muntoase din jur.

CabanaBalea Lac I *** pune la dispoziia turitilor:Camera dubla 2 locuri Panoramacu vedere superba la munti, fata de sticla, 6 camere duble, 3 camere cu trei - patru paturi, 2 garsoniere
CabanaBalea Lac II *** pune la dispozitia turistilor:11 camere duble, 1 camera tripla,2 apartamente, 3 camere single
Toateechipate conform standardelor internaionale. Mobilierul confecionat din lemnnatur in stil rustic subtil modernizat, lenjeria de calitate superioara,toaletele mobilate cu lavou, du, WC, sunt funcionale, cu apa calda(permanent), uscator de par i aspirator de aer. Toate camerele au, televizorcare pot deveni nefunctionale in caz de vreme nefavorabila (vant sau furtuni cudescarcari electrice) si in cazul in care reteaua de internet estesuprasolicitata.Televizoarele functioneaza pe baza de internet,iar sursa laaceasta inaltime (2034m.) nu este prin cablu ci este wireless.