Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 10 hoteluri

Uzlina, Romania

Localizare Complexul este situat pe Bratul Sfantu Gheorghe in Satul Uzlina Transportul spre complex se face cu ambarcatiunile proprii complexului din Satul Murighiol la 38 km de Tulcea in satul Murighiol la iesirea spre Dunavat Aici se afla si o parc . . .

Uzlina, Romania

LocalizareCasa Dintre Salcii se afla pe insula Uzlina fiind inconjurata de Delta Dunarii si accesibila numai cu barcaPensiunea Casa dintre salcii sat Uzlina comuna Murghiol este situata pe bratul Sfantu Gheorghe pe malul canalului Uzlina care se cont . . .

Uzlina, Romania

Localizare Delta Dunarii bratul Sfintul Gheorghe Sat UzlinaCom Murighiol jud TulceaClasificare 4 steleCazare 42 de locuri in 21 de camere in regim double room spatioase decorate in culori calde dotate cu instalatie de aer conditionat si televizor con . . .

Uzlina, Romania

ACCES Acces rutier Tulcea - Murighiol Se poate ajunge cu masina pana la Murighiol si transferul catre hotel se face cu barca rapida cca 15 minute CAZARE Corpul de cladire principal este compus din 10 camere duble twin 4 camere duble matrimoniale si . . .

Uzlina, Romania

LocalizareHotelul Genius Delta Resort 3 se bucura de una dintre cele mai spectaculoase locatii din Delta Dunarii fiind situat la intersectia bratului Sf Gheorghe cu canalul Uzlina in localitatea Uzlina comuna Murighiol Transferul catre hotel se face . . .

Uzlina, Romania

PensiuneaProdelta 3 steleeste situata pe canalul Uzlina care face legatura intre Bratul Sfantu Gheorghesi Delta Dunarii Accesul la ea se face cu masina pana in Murighiol iar deacolo cu ambarcatiunile pensiunii intr-o plimbare placuta de 15-30 de minu . . .

Uzlina, Romania

Dumbrava se afla in UzlinaTransfer la cerereMurighiol - Uzlina - MurighiolOdata ajunsi in Murighiol la primarie drumul principal vireaza la 90 de grade spre dreapta si dupa 100 metri este o bifurcatie unde se vireaza la stanga pana se iese din loca . . .

Uzlina, Romania

HOTEL pe canalul Uzlina canal ce face legatura dintre bratul Sf Gheorghe si Delta DunariiCAMERE TV baie proprie dotata cu uscator par minibar aer conditionat incalzire internet wirelessFACILITATI restaurant spatiu verde de relaxare piscinaACCES pentr . . .