Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Der Schutthof-Zell Am See


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Schuttdorf, langa telecabina Areitbahn si la 3 minute de mers cu masina de Zell am See, Gasthof Der Schutthof ofera vedere la ghetarul Kitzsteinhorn si facilitati de wellness moderne.

Zona de spa a hotelului Schutthof are o camera de relaxare cu o terasa cu vedere panoramica la muntele Kitzsteinhorn. Gradina mare include o zona de plaja si un loc de joaca pentru copii.

In fiecare dimineata puteti savura un mic dejun tip bufet cu preparate calde si reci, cereale si un colt cu produse organice. Seara este disponibila o cina tip bufet. Restaurantul are o terasa acoperita, o gradina de bere si o bucatarie deschisa.

La receptie exista un terminal de internet, pe care oaspetii il pot utiliza gratuit. Langa hotel puteti gasi locuri de parcare gratuite, iar la un cost suplimentar este disponibil un garaj.
In afara de schi, oaspetii se pot bucura in timpul iernii si de snowboarding, schi fond si sanius. In timpul verii, in zona aveti la dispozitie activitati precum ciclism montan, drumetii si rafting.