Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Signature Hotel Al Barsha

de la
1261  1058 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Signature Hotel Al Barsha este o proprietate de 4 stele situată în Dubai care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Signature Hotel Al Barsha includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 90 camere. Camerele luminoase de la Signature Hotel Al Barsha sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au vedere oraș. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Signature Hotel Al Barsha oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 22 km.

Cele mai apropiate atracții de Signature Hotel Al Barsha sunt: Gold & Diamond Park - 1,9 km, Burj Al Arab - 2,8 km, The Walk at JBR - 7,7 km.


Restaurante:
Xandros - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Al Barsha, Veranda All Day Dining - Bucătărie: internaţională
Marina Aura Restaurant & Café - Bucătărie: snacks, Meniu: à la carte

Facilitati

Seif
Restaurant
Schimb valutar
Lift
Fitness
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Sală de fitness
Accesibil cu scaunul cu rotile
Fierbător
Business centre - cu plata
Concierge
Toaletă cu mânere
Chiuvetă joasă de baie
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș
Minibar - cu plata
Meniu bufet

Locatie