Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Marques De Pombal

de la
1718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.03.2025 - 08.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de 4 stele este situat pe bulevardul Avenida da Liberdade și oferă camere decorate individual, cu tablouri din podea pană in tavan, și internet gratuit. Stația de metrou Marques de Pombal se află la 20 m.

Camerele Hotelului Marques De Pombal au decor cu fotografii alb-negru cu tematică inspirată de orașul Lisabona. Toate includ TV cu ecran plat și iPod docking station. Unele camere oferă vedere la bulevard.

Restaurantul Blu servește o serie de mancăruri internaționale, iar oaspeții pot savura o băutură după masă la barul alăturat. Proprietatea oferă zilnic un mic dejun generos, cu chifle, fructe proaspete și preparate calde.

Hotelul Marques De Pombal pune la dispoziție o sală de gimnastică bine dotată, precum și antrenori profesioniști. Oaspeții se pot relaxa la sauna finlandeză și la hamam sau pot solicita tratament la salonul de infrumusețare.

Piața istorică Rossio se află la 1,3 km, iar pitoreasca terasă Miradouro de São Pedro de Alcantara la 1,1 km. Piața Chiado se găsește la mai puțin de 1,7 km. Oaspeții pot ajunge cu metroul la Aeroportul Internațional Lisboa Humberto Delgado, situat la 8 km.

Locatie