Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lumen Hotel & The Lisbon Light Show

de la
2249  2238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.08.2024 - 09.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lumen Hotel & The Lisbon Light Show se află in Lisabona și are restaurant, bar, lounge comun și grădină. Printre facilități disponibile se numără room service, serviciu de concierge și acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate. Oaspeții hotelului au la dispoziție o piscină in aer liber, centru de fitness, recepție cu program non-stop și program de divertisment in timpul serii.

In fiecare zi, se organizează un spectacol de lumini in grădina interioară a hotelului. Oaspeții se pot bucura de această experiență captivantă de lumini și culori.

Camerele hotelului au aer, birou, aparat de cafea, minibar, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Toate camerele de la Lumen Hotel & The Lisbon Light Show includ lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește mic dejun tip bufet in fiecare dimineață.

Lumen Hotel & The Lisbon Light Show oferă o terasă.

Printre punctele de atracție populare din apropierea hotelului se numără Miradouro da Senhora do Monte, Teatrul Național Dona Maria II și Rossio. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Humberto Delgado, situat la 5 km de Lumen Hotel & The Lisbon Light Show.

Locatie