Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Montemare Resort - Grand Select

de la
2955  1838 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Sharm el Sheikh, chiar pe malul mării, Sunrise Grand Select Montemare este o proprietate de 5 stele care oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare și 4 piscine exterioare, dintre care 2 cu încălzire în perioada iernii. Facilitățile de la Sunrise Grand Select Montemare includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 273 camere. Camerele confortabile de la Sunrise Grand Select Montemare au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Sunrise Grand Select Montemare au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Sunrise Grand Select Montemare oaspeții au la dispoziție 4 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există 4 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Sunrise Grand Select Montemare amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Sunrise Grand Select Montemare organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Sunrise Grand Select Montemare este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de snorkelling.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Sunrise Grand Select Montemare dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh, situat la o distanță de 16 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Sunrise Grand Select Montemare sunt: Alf Leila Wa Leila - 500 m, Farul Al Fanar - 600 m, Farsha Cafe - 800 m.


Restaurante:
Horizon Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Manzoku - Bucătărie: asiatică, Meniu: à la carte
Basilico - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Felucca - Bucătărie: fructe de mare, Meniu: à la carte

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Lift
Fitness
Minibar
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
4 baruri
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Darts
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Magazin de suveniruri
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Aerobic
Plajă - la 20 m
Pardoseală de gresie/ marmură
Mic dejun în cameră
Sală de fitness
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Biliard
Pachete Spa - cu plata
Saună
Închiriere echipament tenis
Teren de tenis
Piscină încălzită
Fierbător
Parcare la proprietate
Concierge
Masă
Zonă de luat masa
Tenis de câmp
4 restaurante
4 piscine exterioare
Halat de baie
Birou
Dressing
Laptop