Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropitel Waves Naama Bay


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Tropitel Waves este situat in Sharm El Sheikh, la 500 de metri de plaja din Golful Naama in sudul Sinai-ului unde privelistea coastei maritime se imbina cu atmosfera noptii plina de viata. Situat la 10 km distanta de aeroportul SSH.
Facilitati:
-4 piscine inclusiv a wave pool
-echipa de animatori, loc de joaca pentru copii, servicii de babysitting(contra-cost)
-activitati sportive precum: diving si sala de sport
-wellness&spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
-plaja privata la un km distanta
-Alte servicii: clinica 24h, room service, salon de infrumusetare,
Restaurante:
-2 restaurante: cel principal dispune de mancare internationala precum italiana sau egipteana,iar al doilea este situat langa plaja pentru a va bucura de privelistea pe care marea Rosie v-o ofera.
-Pool bar
-Lobby bar
-Room service
Camere:
-Cu un total de 152 de camere acestea dispun de balcon sau terasa, aditional 24 de camere tip family cu doua dormitoare si doua bai. Camerele sunt echipate cu LCD TV prin satelit, internet in camera(contra-cost),seife, aer conditionat, fier de calcat, uscator de par si kit de ras.
-Standard Double Room: disponibil cu vedere spre terasa sau piscina. Pat twin sau king-size si permite accesul a doi adulti plus un copil si pat suplimentar la cerere contra-cost
-Family Room: Pat twin sau king-size si permite accesul a patru adulti plus un copil si pat suplimentar la cerere contra-cost.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.